STN EN 1570 + A2: 2009 (27 5011), Bezpečnostné požiadavky na zdvíhacie plošiny (Konsolidovaný text). - Koščo, Igor (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1570: 1998 + A2: 2009