STN EN 1570 + A2: 2009 (27 5011), Bezpečnostné požiadavky na zdvíhacie plošiny (Konsolidovaný text). - Koščo, Igor; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1570: 1998 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1570 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 1570 z novembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Igor Koščo. Technická komisia: 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 1570-1 z apríla 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy