STN EN 15583-1: 2009 (27 8322), Zariadenia zimnej údržby. Snehové pluhy Časť 1 Opis výrobku a požiadavky - Volčko, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15583-1: 2009