STN EN 61000-4-6: 2009 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-6 Metódy skúšania a merania. Odolnosť proti rušeniu indukovanému vysokofrekvenčnými poliami, šírenému vedením (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-6: 2009