STN EN 62271-100: 2009 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 100 Vysokonapäťové vypínače na striedavý prúd - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-100: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 62271-100 zo septembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 62271-100 zo septembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy