STN EN 15093: 2009 (433010), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na valcovne na ploché valcovanie za tepla. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15093: 2008