STN EN 15094: 2009 (42 3011), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na valcovne na ploché valcovanie za studena. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15094: 2008