STN EN 13696: 2009 (49 2125), Drevené podlahoviny. Skúšobné metódy na stanovenie pružnosti a odolnosti proti opotrebeniu a nárazu. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13696: 2008