STN EN 13226: 2009 (49 2130), Drevené podlahoviny. Parketové prvky z rastlého dreva s drážkou a/alebo s perom. - Šúriková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13226: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13226 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Šúriková. Technická komisia: 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy