STN EN 1218-3 + A1: 2009 (49 6124), Bezpečnosť drevárskych strojov. Čapovacie stroje Časť 3 Čapovacie stroje s posuvným stolom a s ručným posuvom na obrábanie úžitkového dreva (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1218-3: 2001 + A1: 2009