STN EN 12591: 2009 (65 7201), Asfalty a asfaltové spojivá. Špecifikácie cestných asfaltov. - Hlúbiková, Stanislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12591: 2009