STN EN 12591: 2009 (65 7201), Asfalty a asfaltové spojivá. Špecifikácie cestných asfaltov. - Hlúbiková, Stanislava; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12591: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12951 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislava Hlúbiková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy