STN EN 1090-2: 2009 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 2 Technické požiadavky na oceľové konštrukcie - Juhás, Pavol; Vargová, Renáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-2: 2008