STN EN 1090-2: 2009 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 2 Technické požiadavky na oceľové konštrukcie - Juhás, Pavol; Vargová, Renáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1090-2 z marca 2009 a od 1. apríla 2010 nahrádza STN P ENV 1090-1 z novembra 2001, STN P ENV 1090-2 z októbra 2001, STN P ENV 1090-3 z októbra 2001, STN P ENV 1090-4 z októbra 2001, STN P ENV 1090-5 z novembra 2001, STN P ENV 1090-6 z januára 2004, STN 73 2601 zo 14.3.1988, STN 73 2602 z 1.8.1974 a STN 73 2611 zo 4.12.1978 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Juhás, Renáta Vargová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Norma je nahradená normou STN EN 1090-2 + A1 z marca 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy