STN EN ISO 11885: 2009 (75 7466), Kvalita vody. Stanovenie vybraných prvkov optickou emisnou spektrometriou s indukčne viazanou plazmou (ICP-OES) (ISO 11885: 2007). - Borovská, Daša; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11885: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11885 z júla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daša Borovská. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy