STN EN ISO 12217-3/A1: 2009 (32 0231), Malé plavidlá. Stanovovanie stability a plávateľnosti a kategorizácia Časť 3 Člny s dĺžkou trupu menšou ako 6 m. Zmena A1. (ISO 12217-3: 2002/Amd 1: 2009) - Píš, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 12217-3: 2003 je slovenskou verziou EN ISO 12217-3: 2002/A1: 2009