STN EN ISO 12217-3/A1: 2009 (32 0231), Malé plavidlá. Stanovovanie stability a plávateľnosti a kategorizácia Časť 3 Člny s dĺžkou trupu menšou ako 6 m. Zmena A1. (ISO 12217-3: 2002/Amd 1: 2009) - Píš, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 8 Lode a plávajúce zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 12217-3: 2003 je slovenskou verziou EN ISO 12217-3: 2002/A1: 2009
Názov z disku
Spracovateľ: Erich Píš. Technická komisia: TK 8 Lode a plávajúce zariadenia
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty