STN EN 15617: 2010 (05 1156), Nedeštruktívne skúšanie zvarov. Difrakčná technika merania času prechodu (TOFD). Úrovne prípustnosti. - Gabriška, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15617: 2009