STN EN 16001: 2010 (38 0005), Systémy energetického manažérstva. Požiadavky s návodom na používanie. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 22 Kvalita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16001: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 22 Kvalita
Norma je nahradená normou STN EN ISO 50001 z júna 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy