STN EN 15376 + A1: 2010 (65 6560), Automobilové palivá. Etanol ako prímes do benzínov. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15376: 2007 + A1: 2009