STN EN 15376 + A1: 2010 (65 6560), Automobilové palivá. Etanol ako prímes do benzínov. Požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15376: 2007 + A1: 2009
Konsolidovaný text nahrádza STN EN 15376 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 15376 zo septembra 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy