STN EN 55020/IS1: 2010 (33 4220), Rozhlasové a televízne prijímače a pridružené zariadenia. Charakteristiky odolnosti. Medze a metódy merania. Interpretačný list IS1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Tento interpretačný list IS1 k STN EN 55020: 2007 je slovenskou verziou interpretačného listu EN 55020: 2007/IS1: 2009