STN EN 13448 + A1: 2010 (47 3810), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Medziradové kosačky. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Holoda, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13448: 2001 + A1: 2009