STN ISO 21527-1: 2010 (56 0087), Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní Časť 1 Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody väčšou ako 0,95 - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 21527-1: 2008