STN EN 15751: 2010 (65 6191), Automobilové palivá. Palivo metylestery vyšších mastných kyselín (FAME) a jeho zmesí s motorovou naftou. Stanovenie oxidačnej stálosti zrýchlenou oxidačnou metódou. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15751: 2009