STN EN 15751: 2010 (65 6191), Automobilové palivá. Palivo metylestery vyšších mastných kyselín (FAME) a jeho zmesí s motorovou naftou. Stanovenie oxidačnej stálosti zrýchlenou oxidačnou metódou. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15751: 2009
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 15751 z októbra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy