STN ISO 17123-7: 2010 (73 0212), Optika a optické prístroje. Postupy na skúšanie geodetických prístrojov Časť 7 Optické prevažovacie prístroje - Ježko, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 17123-7: 2005