STN EN 1090-1: 2010 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 1 Požiadavky na posudzovanie zhody konštrukčných dielcov - Juhás, Pavol; Vargová, Renáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-1: 2009