STN EN 1090-1: 2010 (73 2601), Zhotovovanie oceľových a hliníkových konštrukcií Časť 1 Požiadavky na posudzovanie zhody konštrukčných dielcov - Juhás, Pavol; Vargová, Renáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1090-1: 2009
Spracovateľ: Pavol Juhás, Renáta Vargová. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: február 2011
Norma je nahradená normou STN EN 1090-1 + A1 z mája 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 7. 2014
Keywords: normy