STN EN 61111: 2010 (35 9733), Práce pod napätím. Elektroizolačné koberce. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61111: 2009