STN P CEN/TS 1852-2: 2010 (64 3044), Potrubné sysémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Polypropylén (PP) Časť 2 Odporúčania na posudzovanie zhody - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1852-2: 2009