STN P CEN/TS 1852-2: 2010 (64 3044), Potrubné sysémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Polypropylén (PP) Časť 2 Odporúčania na posudzovanie zhody - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1852-2: 2009
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza STN P ENV 1852-2 z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy