STN EN 934-1: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 1 Spoločné požiadavky - Bruthansová, Veronika (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-1: 2008