STN EN 934-1: 2010 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 1 Spoločné požiadavky - Bruthansová, Veronika; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 934-1 z júla 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Veronika Bruthansová. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy