STN EN ISO 15011-2: 2010 (05 0605), Zdravie a bezpečnosť pri zváraní a príbuzných procesoch. Laboratórne metódy na odber vzoriek plynov a plynných splodín Časť 2 Stanovenie emisného stupňa oxidu uhoľnatého (CO), oxidu uhličitého (CO2), oxidu dusného (NO) a oxidu dusičitého (NO2) pri oblúkovom zváraní, rezaní a drážkovaní (ISO 15011-2: 2009) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 15011-2: 2009