STN EN 61558-2-6: 2010 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a podobných výrobkov na napájacie napätia do 1 100 V Časť 2-6 Osobitné požiadavky a skúšky na bezpečnostné oddeľovacie transformátory a napájacie zdroje so zabudovanými bezpečnostnými oddeľovacími transformátormi - Jurík, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-6: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 61558-2-6 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 61558-2-6 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.7.2012
Spracovateľ: Milan Jurík.
Keywords: normy