STN EN 13525 + A2: 2010 (47 0078), Lesnícke stroje. Štiepkovače. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13525: 2005 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13525 + A1 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy