STN EN 14861 + A1: 2010 (47 9411), Lesnícke stroje. Samohybné stroje. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14861: 2004 + A1: 2009