STN EN 14861 + A1: 2010 (47 9411), Lesnícke stroje. Samohybné stroje. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14861: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14861 z februára 2005 v celom rozahu
Spracovateľ: Dušan Mihálik, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy