STN EN ISO 5492: 2010 (56 0033), Senzorická analýza. Slovník (ISO 5492: 2008). - Kalaš, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5492: 2009