STN EN 201: 2010 (69 1700), Plastárske a gumárske stroje. Vstrekovacie stroje. Bezpečnostné požiadavky. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 201: 2009