STN EN 1993-1-7: 2010 (73 1401), Eurokód 3. Navrhovanie oceľových konštrukcií Časť 1-7 Doskové konštrukcie priečne zaťažené - Kvočák, Vincent; Beke, Pavol; Varga, Gabriel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1993-1-7: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1993-1-7 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vincent Kvočák, Pavol Beke, Gabriel Varga. Technická komisia: TK 4 Kovové, spriahnuté oceľobetónové a drevené konštrukcie
Keywords: normy