STN EN 12697-26: 2010 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 26 Tuhosť - Komačka, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-26: 2004
Táto norma nahrádza STN EN 12697-26 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Komačka. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 12697-26 z augusta 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy