STN ISO 4360: 2010 (75 1115), Hydrometria. Meranie prietoku v otvorených korytách s použitím priepadov s trojuholníkovým profilom. - Blaškovičová, Lotta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 4360: 2008