STN ISO 4360: 2010 (75 1115), Hydrometria. Meranie prietoku v otvorených korytách s použitím priepadov s trojuholníkovým profilom. - Blaškovičová, Lotta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 64 Hydrológia a meteorológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 4360: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 4360 z decembra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lotta Blaškovičová. Technická komisia: TK 64 Hydrológia a meteorológia
Keywords: normy