STN EN 1997-2/NA: 2010 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 2 Prieskum a skúšanie horninového prostredia. Národná príloha - Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1997-2: 2008