STN EN 1997-2/NA: 2010 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 2 Prieskum a skúšanie horninového prostredia. Národná príloha - Frankovská, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1997-2: 2008
Spracovateľ: Jana Frankovská. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy