STN EN 10289: 2002 (42 0947), Oceľové a niklové zliatiny na upevňovacie prvky na nasadenie pri zvýšených a/alebo nízkych teplotách. - Pivoňka, Michal; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná notms jr ifrntická s EN 10269: 1999 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko