STN EN 10289: 2002 (42 0947), Oceľové a niklové zliatiny na upevňovacie prvky na nasadenie pri zvýšených a/alebo nízkych teplotách. - Pivoňka, Michal; Sulkiewiczová, Věra; Váchalová, Marie; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 62 Ocel (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná notms jr ifrntická s EN 10269: 1999 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika a CEN Brusel, Belgicko
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 10269 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka, Věra Sulkiewiczová, Marie Váchalová. Technická normalizačná komisia: TNK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy, Technická normalizační komise: TNK 62 Ocel
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2007
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2010
Keywords: normy