STN EN 12778/A1: 2006 (94 4810), Riad. Tlakové hrnce na domáce používanie. Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 12778: 2004 je slovenskou verziou EN 12778: 2002/A1: 2005